10 Amazon faʻatau mo le tafaoga sili ia Iulai 4th

O le CBS Essentials na faia tuto'atasi mai le aufaigaluega talafou a le CBS.E mafai ona matou aoina mai komisi mai nisi o feso'ota'iga oloa i luga o lenei itulau.O fa'asalalauga e fa'atatau ile avanoa ma aiaiga a le au fa'atau.
Ua lata mai nei le faaiuga o le vaiaso o Iulai 4.Pe o e fuafua e faitau se tusi i luga o le matafaga e faamanatu ai lau tafaoga faaletausaga, matamata i mea faapapa i le paka pe taalo i taaloga i tuafale, e le o se manatu leaga le faia o se tafaoga ma aiga ma uo.
Afai e te leʻi amata fuafua mo se tafaoga tafaoga ia Iulai 4th, aua e te popole: toetoe o mea uma e te manaʻomia o loʻo maua ile Amazon ma e mafai ona tuʻuina atu i lou faitotoa i totonu o nai aso.Mai mea teuteu mumu, paepae ma lanumoana ma palanikeke i mea manogi ma ipu, ua aoina e le CBS Essentials mea e sefulu e fesoasoani e faʻalelei ma fiafia ai lau tafaoga i le aso 4 o Iulai.
Pau lava le mea e te manaʻomia e aoina mai e oe lava o meaʻai-atonu o loʻo agai atu lou aiga i le faʻaaliga o mea faʻapapa.
O lenei palanikeke pikiniki e mafai ona fufulu e masini e faia i ni vaega e tolu o ie—poliester i le pito i luga, omomi i le ogatotonu, ma le pito i lalo e le susu—ma avea ai ma se ufiufi lelei mai le mutia susu i le oneone.E mafai ona taai i luga faigofie ma faʻapipiʻiina i se 'au e faigofie ona feaveaʻi.
O le lanu mumu ma le pa'epa'e pa'epa'e lolomi o se sitaili Amerika mama ma o le fa'avae aso malolo mo lau fa'amanatuga ia Iulai 4th.
E leai se mea e ta'u mai ai se tafaoga i le taumafanafana e sili atu nai lo se ato pikiniki efuefu siaki mumu ma pa'epa'e.E le susu ma lava le malosi e taofi ai mea uma mai le falaoa ma mea tau faatoaga i se fagu uaina.Ose mea lelei fo'i mo ata uma o Iulai 4!
O le ipu kofe Stojo o se atamai.Faatumu le ipu ae le'i alu i le tafaoga.A uma ona inu le vai, e faigofie ona gaugau le ipu i totonu o se ato, ato poʻo se taga.O ipu ta'itasi e fai i mea'ai fa'alelei fa'alelei mea'ai sili silicone ma mea toe fa'aaogaina, ma e le o iai le BPA, phthalates, ta'i po'o le kelu.
Yeti coolers ua mamanuina mo femalagaiga mamao, o le mea lea ua fai mai ai le igoa o latou "o le mea sili e te manaʻomia".E fiafia le au faitio ia i latou-ua fa'ailogaina i latou e 4.8 fetu i luga o le Amazon-ma viia lo latou gafatia (20 apa ma le aisa), o le faigofie o le taʻavale, ma le auala latou te faʻafefe ai meaai mo ni nai aso.E sau ma se ato mago.
Pe o lau tafaoga i le aso 4 o Iulai o le matafaga poʻo le mauga, o musika e tatau lava ona faʻavaeina se siosiomaga.O le JBL's Flip 4 o se failauga e sili ona mama ma feavea'i e mafai ona aumaia le leo tele i soo se pati i fafo.E lava le malosi o le maa-e tutusa ma le 12 itula-mo le aso atoa.E le gata i lea, o le lanumoana e talafeagai mo aso malolo!
Fa'agalo le fuga o le bug i totonu o le fagu.Na fa'apipi'i talu ai nei e Murphy's Naturals se namu fa'alenatura e leai se DEET i le solo, lea e fetaui lelei mo tafaoga ma isi tafaoga i fafo.
O le seti mea'ai vaomago a Foodle o lo'o i ai mea uma e te mana'omia mo se tafaoga i le aso 4 o Iulai: fa ipu, ipu, ipu ma mea'oti.O lenei pusa fufulu ipu, microwave, ma le pusaaisa pusa saogalemu e matua mama foi (o le ato atoa e itiiti ifo i le 2.5 pauna), e faigofie ai ona feaveai.
A aunoa ma ni maile vevela ma hamburgers, pe leai foi ketchup, sinapi, ma mea manogi, e le mafai ona e faamanatuina Iulai 4th.O mea manogi e mana'omia o lo'o aofia i totonu o lenei fa'ailoga mai Heinz.Le mea sili ona taua: o loʻo avanoa nei ile Amazon.
E tusa lava po o le a le mea o loʻo i luga o le lisi o meaʻai poʻo mea inu, afai e te manaʻo e vaʻai i mea faʻafefe, nofo faʻasusu i le taimi o le tafaoga o Iulai 4.O lenei ulo fa'alumaina mai Under Armour e mafai ona fa'amalieina le afa kalone vai mo le 12 itula.
O nei fagu e sili atu i le $ 40 le tau ile Amazon, ae o se faʻamatalaga e teu ai tupe: o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi Under Armor mo naʻo le $15.
Su'e se fofo faigofie uma-i-tasi mo lau pati 4 Iulai?O lenei afifi o le pati lotonuu e tasi le taimi e aofia ai se ie laulau, 24-tagata tautua, se fuʻa, talotalo fuʻa ma paluni-o le mea moni, mumu, paepae ma le lanumoana.
O se suesuega na maua ai Quinneville, le faiaoga o Blackhawks i lena taimi, e leʻi ave le faamuamua i tuuaiga o le faaoolima tau feusuaiga.
O le sa avea muamua ma tagata taalo liki laiti a Chicago Blackhawks, Kyle Beach, na ia fai mai o le faiaoga vitio muamua a Blackhawks o Brad Aldridge na sauaina o ia i le 2010.
Na ta'ua e le tele o loia a le setete le aga'i a le atunu'u o tamaiti o lo'o taumafaina fa'afuase'i mea'ai hemp.
Ina ua sauni Yates e suʻesuʻeina e le Senate, na ia fai mai e le mafai ona ia "faʻalavelave" i lona maʻi.
Ina ua mavae le tele o tuuaiga tau feusuaiga na mafua ai ona faamavae Cuomo ia Aukuso, na tulai mai ai moliaga mama.
Fai mai Yellen o le $1.75 trillion a Peresitene Biden faiga faʻavae ma suiga o le tau o le a fesoasoani e faʻaitiitia tau.
Trump Media & Technology Group o loʻo fuafua e faʻalauiloa faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalau ma faʻasalalauga auaunaga e tuʻuina atu ai mea e "le ala i luga".
Ina ua sauni Yates e suʻesuʻeina e le Senate, na ia fai mai e le mafai ona ia "faʻalavelave" i lona maʻi.
E faitau miliona tagata Amerika o loʻo mauaina se "faʻamaumauga o tui" na tuʻuina atu e le CDC.O le auala lenei e feagai ai ma i latou.
Na ta'ua e le tele o loia a le setete le aga'i a le atunu'u o tamaiti o lo'o taumafaina fa'afuase'i mea'ai hemp.
O le fa'atagaina muamua lea mai se faletupe tele i Wall Street, ua a'afia ai le 65,000 tagata faigaluega a le faletupe i Amerika.
O loʻo suʻesuʻe pea e le au suʻesuʻe fomaʻi ni vailaʻau o loʻo iai e mafai ona toe faʻaaogaina e togafitia ai le coronavirus.
So'o se si'itia i luga ole vevela ole lalolagi o le a a'afia ai lo tatou olaga.Afai e faʻaauau pea ona aʻe le vevela, o le a le mea e ono tupu i lenei mea.
O loʻo faʻatamala e tagata faigaluega vaega maualalo totogi e manaʻomia ona galulue faʻatasi, e pei o le tausiga o tamaiti ma faleaiga.
O le fa'atagaina muamua lea mai se faletupe tele i Wall Street, ua a'afia ai le 65,000 tagata faigaluega a le faletupe i Amerika.
Trump Media & Technology Group o loʻo fuafua e faʻalauiloa faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalau ma faʻasalalauga auaunaga e tuʻuina atu ai mea e "le ala i luga".
Fai mai le faalapotopotoga o le Iunaite Setete ma isi atunuu atiaʻe o loʻo faʻaalu atili i le puipuiga o tuaoi nai lo le faʻatalanoaina o mataupu tau femalagaiga.
Na taʻua o "Princelings" o Korea i Saute, na molia Lee i le faʻaaogaina faasolitulafono o le propofol, o se vailaʻau faʻamaʻi lauiloa i Korea pop star.
E oʻo atu i le 2050, o le numera o tagata malaga mai Aferika i Sisifo ma le Vaituloto o Vitoria e ono oʻo atu i le 86 miliona.
O le malae taalo o le au fou a le National Hockey League e fai mai o le lalolagi sili ona faauo i taaloga ma nofoaga faafiafia.E fa'aaogaina le malosi fa'afouina, vai timu toe fa'aaogaina ma se umukuka gafataulimaina.Na lipotia e Ben Tracy.
Fai mai le leoleo o le Itumalo o Santa Fe, Adam Mendoza, o le vaiaso talu ai na fana ai le tagata taalo o Alec Baldwin, atonu na ia faaaogaina ni auupega ola e fasiotia ai le tagata pueata Halina Hutchins i luga o le seti o le ata tifaga "The Rust."O le molimau foi a leoleo na faasoa ai foi se faatalanoaga ma le faatonu lagolago o le ata tifaga, lea na ia taʻua ai na te lei suesueina atoatoa le fana na faaaoga e Baldwin mo le fana a o lei faailoaina le malulu.Ua maua e Jonathan Vigliotti le mea fou.
O le kamupani matua o loʻo vaʻaia le Facebook, Instagram, Messenger ma isi faʻavae o loʻo suia lona igoa ile Meta.I le taimi o le suiga o le igoa, o nisi tagata na faitioina le Facebook mo le le puipuia o tagata faʻaoga i luga o lana fesoʻotaʻiga faʻasalalauga lautele.
Ua suia e le Facebook lona igoa ole kamupani ile Meta.Fai mai CEO Mark Zuckerberg o le igoa fou o le a atagia ai le faʻatupulaia o le fiafia o tagata i mea moni faʻapitoa ma faʻateleina mea moni.O le tusitala faʻapitoa a le CBSN Dan Patterson na auai ia Tanya Rivero.
O loʻo tauivi le sapalai o le lalolagi e toe faʻaleleia mai le faʻamaʻi, ma o lona tulaga pagatia ua afaina ai le tamaoaiga o Amerika.New York Times Global Economics Correspondent Peter Goodman na auai ia Tanya Rivero o CBSN e maua nisi faʻamatalaga e uiga i lenei tala.
Afai e le mafai e le Iunaite Setete ma isi atunuu ona vave tautino atu e tetee atu i suiga o le tau, o le tamaoaiga o le lalolagi o le a feagai ma le lamatiaga o faʻalavelave faʻaleagaina.O se tala lata mai a le CBS News na faʻamatalaina ai le faʻafefea o tikeri uma o le vevela o le lalolagi e tuleia ai tau.O le tusitala o le CBS News MoneyWatch o Irina Ivanova na ia tusia le lipoti ma faamatala le aafiaga autu ma Lana Zak o le CBSN.
O le aso Tofi na te’a nei na molimau ai nisi o ta’ita’i o le suau’u to’atele i luma o le maota o sui, ma fai mai sa latou sao i le fa’asalalauina o fa’amatalaga sese e uiga i suiga o le tau.Na talanoa le Polofesa o Talafaasolopito a le Iunivesite o Harvard Naomi Oreskes ia Lana Zak o le CBSN e uiga i le faamasinoga.
Seville, Sepania, ua faamoemoe e avea ma aai muamua i le lalolagi ua faaigoa i se galu vevela.Mauricio Rodas (Mauricio Rodas), o le sa avea muamua ma pulenuu o Quito, Ekuatoa, o le ulu foi o le Arsht-Rockefeller Foundation Extreme Heat-Resistant Alliance, ma sa ia talanoaina ma CBSN pe faapefea ona fesoasoani le faiga i isi nofoaga.
Ina ua mavae le tele o tuuaiga tau feusuaiga na mafua ai ona faamavae Cuomo ia Aukuso, na tulai mai ai moliaga mama.
O le TikTok star na molia i le fasiotia o lona toʻalua fou na teteʻa ma lana uo tama i San Diego i le vaiaso talu ai.Na taʻu atu e lona tausoga i le CBS o le KFMB-TV e "lotoleaga tele".
A mae'a ona fa'agata le Nofoaga Fa'ava-o-malo, o le a tu'uina atu e le ofisa fa'apitoa e fa'atupeina fa'atasi se nofoaga i le ta'amilosaga.
O fa'ata'ita'iga ma'a ia o fa'ata'ita'iga aupito itiiti ia na aoina, e fa'ailoa mai ai o le gaioiga o le mauga mu i luga o le masina na tuai tele nai lo le mea na manatu muamua i ai.
Na talanoa le Leoleo i Newport Beach mo Linda O'Keeffe e 11 tausaga le matua i luga o le Twitter, ma le faʻamoemoe e foia lana mataupu mataʻutia i le 45 tausaga.
O se tagata mauoa ma se leoleo sinia na iu lava ina taunuu i Moonlight Pier i Parataiso.Ona leo lea o se fana mata'utia.Ua taʻua e tagata o le atunuu o se solitulafono o se talavou sefulu tausaga, ae o le a le mea na tupu?
O le vaega fou o le CBSN Originals' Reverb series ua faaalia ai a o tosina mai e le au Kerisiano le lotonuu Kerisiano, e popole patele masani i lo latou faatuatuaga ma le atunuu.


Taimi meli: Oke-29-2021
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube